Hrajete WOT ? Pak jste tu správně. Zamýšlím se, co jsem psát a rozhodl jsem se, pro upřímné pocity, mé pocity z hraní této hry.
Takže asi takto
Již hraji více jak 10 let a stále mě udivuje, jak se tato hra vyvíjí a chová. Mám odehráno více jak 110 tis. bitev a denně se ptám, proč tu u této hry trávím hodiny a hodiny, proč stále na něco čekám nebo myslím, že bude dnes ten správný den pro super výsledky nebo staty, jak chcete.
A jdeme na to
Pokud jste se dočetli a vydrželi až do tohoto místa, musím nebo spíše chci vás tak trochu otravovat, jak to u mě začalo. Můj syn mě k této hře přivedl a to tak, že jsme hru napojili na TV a já s údivem pozoroval, co vše tato hra umí, jak se ovládá a kolik lidí jí hraje. Řekl jsem si, že to musím také prubnout a od té chvíle tu sedím denně. Ale sakra proč ? To je to tak skvělé, když skoro pořád nadávám na neaktivní bot spoluhráče, spotování a nebo střely, které mizí někde v kosmu, místo zásahu tanku, který mám před sebou jak stodolu. To vše a mnohem více se dočtete v tomto blogu o mým hraní a zkušenostmi s touto světovou hrou.
Příště, napíšu zase něco pro ty z vás, které to aspoň trochu zajímá 🙂